Wedstrijdverslag: Gepidae Tilburg – AVC ’87 H1

Afgelopen weekend mochten we op bezoek bij Gepidae in Tilburg. Helaas kon Remco niet mee maar ik denk dat hij best trots mag zijn op de prestatie! Normaal gesproken zijn we altijd zo sociaal om 3 sets te winnen en er eentje cadeau te doen aan de tegenstander maar dat hebben we nu dus een keer niet gedaan. De eerste set moest er even gewend worden aan de zaal. De grote ruimte achter de achterlijn zorgde voor onnodig veel service fouten. De blokkering hing goed dicht en ook de rallypass lag goed waardoor we veel op eigen aanval konden scoren. Met 20-25 was de eerste set binnen.

Na wat slordigheidsfoutjes aan het begin van de set werd het goede spel van de eerste set doorgezet in de tweede. We speelden degelijk en onder andere Menno en John wisten een aantal keer mooi te scoren. Gepidae, dat goed verdedigde kwam niet in  de buurt van ons en ook deze set was met 20-25 voor ons. De derde set leek weer een kopie te worden van de vorige twee. Er werd gewisseld en Jens en Arjen kwamen het veld in. De wissel leidde even tot een verslapping waardoor we op achterstand kwamen. Zowel Arjen als Jens bewees zich door een paar keer overtuigend te scoren. Het leek nog even spannend te worden maar ook deze set was met 25-27 voor ons.

De vierde set was er een voor in de boekjes. Bijna alles ging zoals het moest. Door goed verdedigend werk kon er veel gescoord worden en een serie goede blokkeringen leidde tot een ruime 16-25 overwinning. Doordat Voko en Zuvo een punt hebben laten liggen verstevigen we onze vierde plaats en komen we dichter bij de nummer 3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *