Oliebollentoernooi 2015

Het einde van 2015 komt er al weer aan en dit willen wij graag met zijn allen feestelijk afsluiten, om het jaar mooi af te sluiten organiseert de activiteitencommissie op dinsdag 29 december traditiegetrouw het oliebollentoernooi.

Het toernooi is voor alle senioren, recreanten en A-jeugd bedoeld. Dit jaar zal het oliebollentoernooi dus plaatsvinden op 29 december 2015 om 19:30 uur in Meulvliet. Deelname aan het toernooi kost €2,50 per persoon. Dit is voor deelname aan het toernooi en enkele hapjes na afloop.

Om die avond snel te kunnen beginnen vragen wij aan iedereen zich tijdig aan te melden. Zo kunnen er vooraf gelijkwaardige teams en een goed wedstrijdschema gemaakt worden.

Inschrijven kan door het sturen van een mailtje naar: marvin@avc87.nl

Inschrijven kan tot en met zondag 27 december !!!!

Graag ook het team waarin je speelt vermelden met het inschrijven.

Voor de B & C jeugd is er op dinsdagavond vóór het toernooi een speciaal jeugdtoernooitje om 18:15, ook het verzoek aan de jeugd zichzelf op te geven zodat er gelijkwaardige teams kunnen worden gemaakt. Aan het jeugdtoernooi zijn geen kosten verbonden.

Hopelijk sluiten we met zoveel mogelijk mensen het volleybalseizoen af op dinsdagavond 29 december!