Eindeseizoensfeest 2016

Het is bijna weer zover! Zoals iedere seizoen wordt tijdens de laatste volledige thuisronde het eindeseizoensfeest gehouden, met dit jaar als thema: “voetjes van de vloer”

Vandaar dat we alle jeugdleden, seniorenleden, recreatieve leden, ereleden en oud-leden graag willen uitnodigen om het seizoen, samen met jullie man, vrouw, vriend of vriendin in stijl af te komen sluiten.

Het feest wordt gehouden op zaterdag 9 april direct na de laatste thuiswedstrijd, vanaf een uur of 7  in de foyer van sporthal Meulvliet te Tholen.

Zoals altijd zal AVC’87 voor een heerlijke maaltijd zorgen.

Na het eten is er vermaak met iets waarbij kosten nog moeite gespaard zijn, er is namelijk

“the KING OF……………………………………………..”

Wat het inhoud gaan we natuurlijk niet verklappen maar het beloofd heel erg leuk te worden vooral als jullie je partner ook mee brengen. We zullen iedereen, vooral in duo’s, gaan vermaken en het beste duo zal zeker in het zonnetje gezet worden.

Meer gaan we jullie niet vertellen maar we hopen natuurlijk dat jullie in grote getalen naar het feest komen.

De kosten voor dit feest bedragen 10 euro per persoon en voor de jeugdleden tot 16 jaar is dit 7,50 euro. De eigen bijdrage kan op de avond zelf voldaan worden bij een van de leden van heren 3.

Opgeven graag voor 2 april door onderstaand strookje in te leveren bij een van de leden heren 3 of te mailen aan Anton.timmermans@kpnplanet.nl

Tot 9 april!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Naam:…………………………………………………………………………………….. komt met ….. perso(o)n(en) naar

Het feest op 9 april aanstaande in sporthal Meulvliet te Tholen.