Foto’s Jeugdkamp 2016

Vrijdag 16 en zaterdag 17 september 2016 hebben we weer ons volleybalkamp gehad met de jeugdleden. We waren met een mooie groep van 35 kids en 8 begeleiders. Het kamp was dit jaar op Narvik HomeParc Bergse Zand bij de Heide in Bergen op Zoom.

Bekijk snel de foto’s!


img_9727img_9626

 

 

 

 

 

 

Het was weer supergezellig en ondanks de wisselende vooruitzichten was het heerlijk weer. We hebben het getroffen. We mochten overnachten in de recreatieruimte van de camping en we hebben gebruik gemaakt van een bungalow tent. Op de camping is een groot grasveld waar we zaterdagmiddag teamspelletjes op hebben gedaan. Na afloop lekker gezwommen in en buitenzwembad van de camping. Vrijdagavond zijn we met 3 groepen, ingedeeld op niveau/leeftijd, in het donker in het bos geweest voor het oplossen van een moord: Het Moordspel. Dit was erg spannend en het was heel erg donker!

Zaterdagochtend hebben we de groep in tweeën gedeeld en hebben we in het bos bij het zand Levend Stratego gespeeld. Daar werd het een mooie gelijke stand.

Kortom: Het was een kamp met veel gezelligheid, muziek, teamspel en weinig slaap! Bedankt voor alle inzet van de kids én natuurlijk van de begeleiding!