Start beachvolleybaltrainingen op het nieuwe ‘Werkwijzen Beachcourt’

Afgelopen weken is er hard gewerkt om het Werkwijzen Beachcourt af te krijgen. Vorige week zijn door een groep leden de palen en netten opgezet. Aanstaande vrijdag 29 mei zullen de eerste beachvolleybaltrainingen starten. Hierbij zijn i.v.m. het coronavirus enkele extra veiligheidsmaatregelen van toepassing. We zullen hierbij te allen tijde de richtlijnen van de Nevobo en NOC*NSF naleven.

Welk team, wanneer traint vind je in de Veldindeling beachvolleybaltrainingen. 

Het Werkwijzen Beachcourt bevindt zich op het terrein van zwembad De Spetter (Zoekweg 4, Tholen). Als AVC ’87 zijn wij beheerder van de beachvelden, maar op het zwembadterrein zijn wij te gast. Alle leden dienen zich dan ook netjes als gasten te gedragen. De regels hiervoor vind je hier!  I.v.m. COVID-19 gelden er er aanvullende veiligheidsmaatregelen om de veiligheid van spelers en trainers te kunnen waarborgen. Deze regels zijn opgesteld door de Nevobo en NOC*NSF. Als AVC ’87 zullen wij ons dan ook altijd aan de adviezen van deze beide partijen houden. Ook deze aanvullende maatregelen zijn terug te vinden in het document.