Schrijf je nu in voor de AVC’87 beachcompetitie 2020

Beste beachliefhebbers,

Er wordt nu al een aantal weken op onze gloednieuwe eigen beachvelden op het terrein van zwembad De Spetter in Tholen gespeeld en wat is het een succes! Ons jaarlijkse beachvolleybaltoernooi zou hier dit jaar voor het eerst plaatsgevonden hebben, maar zoals jullie allemaal weten is dit door de uitgebroken pandemie helaas afgelast. De kans om deze zomer wat leuke wedstrijden te spelen wilden we echter niet zomaar voorbij laten gaan natuurlijk. Daarom willen we met zo veel mogelijk enthousiastelingen, van zowel binnen als buiten de vereniging een competitie van vijf weken opzetten op recreatief niveau. Benader dus vooral iedereen die het ziet zitten om een potje te volleyballen!

Door in twee voorrondes de teams op te delen in twee poules, kan hierna in drie competitie avonden besloten worden wie de eerste kampioenen van ons beachvolleybalveld worden. Dit gebeurt allemaal op vijf aansluitende vrijdagavonden, van vrijdag 17 juli tot vrijdag 14 augustus. Omdat we buiten spelen, zou slecht weer er onverhoopt voor kunnen zorgen dat een van deze avonden afgelast moet worden. In dit geval schuift het rooster door naar de week hierop en gaat de competitie ook een week langer door.

De wedstrijden worden vier tegen vier en drie tegen drie gespeeld, zorg dus dat je minstens met vier spelers bent! In verband met de vakantieperiode is tussentijds wisselen van spelers geen probleem. Er wordt onderscheid gemaakt tussen volwassenen (16+), jeugd tot en met 12 jaar en jeugd van 13 tot en met 15 jaar. Mocht je iemand in je team willen laten meespelen die net buiten de leeftijdscategorie valt waarin je jezelf wil inschrijven laat dit dat even van te voren weten.

De jeugd zal vermoedelijk tussen 18.30 en 20.00 gaan spelen en de volwassen teams tussen 20.00 en 22.00. Exacte tijden zijn afhankelijk van het aantal inschrijvingen. We gaan al snel van start dus zoek gauw een aantal teamgenoten bij elkaar en schrijf je in. Stuur even een mailtje naar activiteiten@avc87.nl met daarin:

  • Je teamnaam
  • Telefoonnummer waarop we je kunnen bereiken bij wijzigingen
  • Leeftijdsklasse waarin je mee speelt

Let op:  De inschrijving sluit woensdag 15 juli, ingeschreven teams gaan er automatisch mee akkoord zich bij bezoek aan de beachvelden zich aan de huisregels te houden. We hopen zo veel mogelijk inschrijvingen te mogen ontvangen en zien jullie snel!

Groetjes, de activiteitencommissie

Marije Schoneveld en Justin van der Zande