Laddercompetitie Werkwijzen Beachcourt 2021

Na een lange periode wordt het wel tijd om weer een keer een competitie te spelen. Om het vereniging gevoel er een beetje in te houden, doen we dit dan ook met alle teams vanaf jeugd A door elkaar. In deze laddercompetitie kun je met z’n tweeën, een ander team uit de vereniging uitdagen. Hoe werkt het?

1. Download de App ‘Daag Me Uit’ in de Playstore of App Store.
2. Registreer je team: vul bij voornaam en achternaam de beide namen van de teamleden in (bijvoorbeeld: Myrthe & Marije)
3. Verifieer je account via je email
4. Zoek vervolgens in de app bij ‘Competitie spelen’ —> ‘Geslacht, postcode zoeken’ —> Tholen —> Beide
5. Kies AVC87

Dan krijgen wij een verzoek dat we accepteren, en dan kan het uitdagen beginnen!

Voor nu kun je zelf in overleg met je tegenstander een dag en tijd kiezen om de wedstrijd te spelen. Bijna elke avond is er wel een veld vrij. Aangezien het er wel vaak maar 1 is, moet deze gereserveerd worden via een Google Spreadsheet. Als je team geregistreerd is via de app, zullen wij deze Sheet delen met jou via het opgegeven e-mailadres. Als jouw team en je tegenstander het dan eens zijn over een datum en tijd, kun je hierin je namen toevoegen en zo een veld reserveren.

Er worden 2 sets van 21 punten gespeeld, en eventueel nog een 3e set tot 15 punten. De officiële Beach regels worden gehanteerd. Naderhand kun je de stand invullen in de app en op basis daarvan ga je omhoog of omlaag in de ranking.
Mocht je na dit gelezen te hebben nou denken, ik weet niet of ik hier elke week tijd voor heb, geen zorgen! Je kunt gewoon instromen wanneer je wilt en zoveel wedstrijden spelen als je zelf wilt.

Veel spelplezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *