Mini's 2022

Mini’s kampioen tijdens laatste toernooi van 2022

Zaterdag was het laatste toernooi van het mini-volleybal in 2022. Dit keer in Tholen. We spelen het toernooi met 4 verenigingen; Intermezzo uit Middelharnis, Forza uit Bruinisse/Zierikzee, Voverdi uit Dinteloord en AVC’87 uit Tholen. We waren met 18 teams in 6 nivo’s van 6 -13 jaar. Met totaal 22 mini-leden heeft AVC’87 een mooi vooruitzicht op de toekomst. Voor onze oudsten was dit het laatste mini-toernooi en zij spelen na de kerstvakantie als C-jeugd in de Nevobo-competitie.

Ze sloten het toernooi af met een welverdiende beker voor de 1ste plaats. Iedereen die mee heeft gespeeld met het toernooi krijgt een mooie herinneringsmedaille. We willen heel graag doorgroeien en zoeken nog jongens en meisjes van 6 – 13 jaar. Heb je zin om te komen volleyballen, je bent altijd welkom op dinsdag van 18.30-19.30 uur in de Meulvliet. De eerste 4 trainingen zijn gratis. Neem gerust een vriend of vriendin mee. Tot ziens!