Niveau 5 kampioen in de 2e seizoenshelft!

Zaterdag 1 april was het laatste minitoernooi van dit seizoen. AVC’87 en 3 andere verenigingen uit Dinteloord, Bruinisse en Sommelsdijk streden in de Meulvliet met in totaal 18 teams. AVC’87 met 2 teams uitkomend in niveau 5. Er werd goed gevolleybald door de teams. Niet alleen was er een medaille te winnen voor beste team per niveau op de dag, ook de felbegeerde beker voor het beste team van de tweede helft stond klaar!

In niveau 5 was het superspannend. Drie teams konden de beker winnen. AVC’87-1 heeft de beker bemachtigd met een geweldige service en goed samenspel! De jongens uit het team sluiten binnenkort aan bij de C-jeugd. Dit was hun laatste mini-toernooi met een geweldig resultaat.

Komend seizoen gaan ze competitie spelen via de Nederlandse Volleybal Bond, NeVoBo. We wensen ze alvast veel plezier en succes.

Als afsluiting van de dag hebben de mini’s in de kantine kunnen genieten van een frietje met een snack verzorgd door Arno Fontijne van de Meulvliet. 

Na de meivakantie starten we met de trainingen op onze beachvolleybalvelden bij zwembad de Spetter. We hopen op veel animo én mooi weer zodat we op zaterdag 10 juni klaar zijn voor ons beachvolleybal- toernooi! Heb je interesse om ook een balletje in het zand te spelen, laat het ons weten via een mail naar bestuur@avc87.nl.

Op de laatste training in de zaal kozen de jongens die volgend jaar de overstap maken voor het spelen van apekooi!