Indeling scheidsrechters en tellers 1e seizoenshelft

Volgende week start de competitie! Eerst met een uitronde, een week later spelen de eerste 4 teams thuis. Tijd dus voor een nieuwe indeling voor de scheidsrechters en tellers. Deze vind je op de volgende pagina: https://www.avc87.nl/competitie/scheidsrechters-en-tellers/. Enkele dagen voor de wedstrijd waarvoor je als scheidsrechter of teller bent ingedeeld, krijg je een herinneringsberichtje.

Ruilen
Kun je niet fluiten of tellen op de dag dat je staat ingeroosterd? Probeer dan eerst zelf met iemand te ruilen. Graag hoort de scheidsrechtercoördinator (Bob van den Berg) met wie je van wedstrijd bent gewisseld. Lukt het echt niet om zelf te ruilen mag je altijd om hulp vragen. Hij is te bereiken op nummer: 06-11297165.

Spelregels
Hoe zat het ook alweer met de spelregels? Je vindt ze hier terug onder ‘Spelregels Topdivisie en lager – seizoen 2023-2024’: https://www.nevobo.nl/kenniscentrum/spelregels/. Er zijn ook enkele spelregelwijzigingen, maar die hebben eigenlijk geen invloed op onze wedstrijden.

Wedstrijdleiding
Iedere thuisronde heeft er een team wedstrijdleiding. De taken van dit team zijn:

  • De kleedkamerindeling van teams vermelden op het krijtbord bij de ingang.
  • Het opzetten van de volleybalnetten om 12:30 uur (controleer op het wedstrijdschema hoeveel netten er opgebouwd moeten worden).
  • Het plaatsen van de scheidsrechtersstoelen, banken, telborden, tafels en stoelen.
  • Na de laatste wedstrijden de zaal opruimen en alle scorebriefjes bij René Visser inleveren.

Vragen
Als je vragen, opmerkingen of tips hebt, hoort Bob ze graag, bereikbaar per mail: bergbob@kpnplanet.nl of per telefoon: 06-11297165.

Op naar een mooi nieuw seizoen!