Omdat vorig jaar de oliebollenactie een succes was willen we het dit jaar dunnetjes overdoen. Zo halen we geld op voor de vereniging waardoor we onder andere de contributie laag kunnen houden. En zoals vorig jaar geproefd, de oliebollen waren heerlijk! Dit jaar zijn er ook appelbeignets te bestellen.

BESTEL HIER OLIEBOLLEN/APPELBEIGNETS

Stuur deze actie ook zeker door naar familie en vrienden. De oliebollen kosten 1 euro per stuk of 10 stuks voor 9 euro! De appelbeignets kosten 1,95 per stuk.

De oliebollen/appelbeignets kunnen op 3 verschillende momenten opgehaald worden:

– 29 december tussen 18-22 uur in gemeenschapscentrum De Meulvliet, Tholen

– 30 december tussen 10-12 uur aan de Secr. Labanstraat 13, Tholen

– 31 december tussen 10-12 uur aan de Plantagestraat 23, Tholen

Daarnaast hebben we nog bakkers nodig in de nacht van 29 op 30 december. Met 1 extra bakker verdienen we 400 euro voor de vereniging. We gaan als team bakken, we hebben nu 3 aanmeldingen, meld je ook aan! Neem contact op met Adriaan of Marije voor informatie.