Beachvolleybal

In 2020 is AVC’87 gestart met beachvolleybal! AVC’87 kreeg de mogelijkheid om op het grasveld van Zwembad De Spetter (Zoekweg 4 in Tholen) eigen velden aan te leggen. Met als resultaat het Werkwijzen Beachcourt! Via een aparte ingang (aan de kant van de Brede School Tholen) is er toegang tot de velden!

Beachvolleybaltoernooi Tholen 2023
Het Beachvolleybaltoernooi Tholen heeft dit jaar plaatsgevonden op 10 juni ’23. Hier vind je een terugblik op deze prachtige dag!

Beachcompetitie
De zomeravondcompetitie! Het is inmiddels een begrip geworden. Vanaf de start van de beachvelden is er iedere vrijdagavond rond en tijdens de zomervakantie een gemoedelijke competitie voor iedereen die maar mee wil doen. Dit jaar start deze competitie op 23 juni. Het maakt niet uit of je 1 keer meedoet of iedere keer. Meer informatie volgt binnenkort!

Kosten beachvolleybal
Het is mogelijk voor spelers die niet in de zaal actief zijn om beachlid te worden.

Contributie AVC’87 beachleden: (heel beachseizoen aansluiten bij wekelijkse trainingen, exclusief “grote beachtoernooi” en open vrijdagavondcompetitie)

Per jaar zijn de kosten als beachlid:
AVC ’87 lid senior: 
Gratis
Geen zaal lid senior: € 17,50 p/p
Jeugdlid zaal: Gratis
Jeugd, geen zaallid: € 7,50 p/p

Aanmelden als beachlid? Meld je aan via het inschrijfformulier.

Veld huren
Wil je de beachvelden huren? Vraag naar de mogelijkheden via bestuur@avc87.nl.

Sponsoren
Diverse bedrijven hebben inmiddels al een prachtig reclamebord langs de beachvelden. Als vereniging zijn we daar heel dankbaar voor! Hoofdsponsor van het Beachcourt is Werkwijzen. Wilt u ons beachcourt ook sponsoren? Bijvoorbeeld door het plaatsen van een sponsorbord naast de velden? Dat kan! Mail naar bestuur@avc87.nl voor alle mogelijkheden. Ook hier vindt u een overzicht van de sponsormogelijkheden: Sponsormogelijkheden Beachvelden Tholen.

Weer in Tholen