Beachvolleybal

In 2020 is AVC’87 gestart met beachvolleybal! AVC’87 kreeg de mogelijkheid om op het grasveld van Zwembad De Spetter (Zoekweg 4 in Tholen) eigen velden aan te leggen. Met als resultaat het Werkwijzen Beachcourt.

Beachvolleybaltoernooi Tholen 2022

Volleybalvereniging AVC’87 organiseerde dit jaar het Beachvolleybaltoernooi Tholen op zaterdag 18 juni 2022. Het terugblik vind je hier.

Beachcompetitie

Na het succes van de vrijdagavond beachcompetitie in 2020 en 2021 wordt dit komende zomer weer georganiseerd. Op vrijdag 24 juni 2022 start de competitie en duurt de hele zomer. Lees hier de informatie over de zomeravondcompetitie.

Kosten beachvolleybal

Het is mogelijk voor spelers die niet in de zaal actief zijn om beach-lid te worden.

Contributie AVC’87 beachleden: (heel beachseizoen aansluiten bij wekelijkse trainingen, interne competitie, clubkampioenschap, enz., exclusief “grote beachtoernooi” en open vrijdagavondcompetitie)

Per jaar zijn de kosten als beachlid:
AVC ’87 lid senior: 
€ 10,00 p/p
Geen zaal lid senior: € 17,50 p/p
Jeugdlid zaal: Gratis
Jeugd, geen zaallid: € 7,50 p/p

Aanmelden als beachlid? Stuur een e-mail naar bestuur@avc87.nl.

Sponsoren

In het eerste jaar hebben we al enkele sponsoren aan het beachcourt kunnen koppelen. Daar zijn wij als vereniging dankbaar voor. Hoofdsponsor van het Beachcourt is Werkwijzen. Wilt u ons beachcourt ook sponsoren? Bijvoorbeeld door het plaatsen van een sponsorbord naast de velden? Dat kan! Mail naar bestuur@avc87.nl voor alle mogelijkheden.

Weer in Tholen