Beachvolleybal

In 2020 is AVC’87 gestart met beachvolleybal! AVC’87 kreeg de mogelijkheid om op het grasveld van Zwembad De Spetter (Zoekweg 4 in Tholen) eigen velden aan te leggen. Met als resultaat het Werkwijzen Beachcourt.

Beachvolleybaltoernooi Tholen 2022

Volleybalvereniging AVC’87 organiseert dit jaar weer het Beachvolleybaltoernooi Tholen. Dat vindt plaats op zaterdag 18 juni 2022. Meer informatie over het Beachvolleybaltoernooi Tholen 2022. 

Beachcompetitie

Na het succes van de vrijdagavond beachcompetitie in 2020 en 2021 wordt dit komende zomer weer georganiseerd. Wanneer hier meer over bekend is, wordt dit gecommuniceerd.

Kosten beachvolleybal

Het is mogelijk voor spelers die niet in de zaal actief zijn om beach-lid te worden.

Contributie AVC’87 beachleden: (heel beachseizoen aansluiten bij wekelijkse trainingen, interne competitie, clubkampioenschap, enz., exclusief “grote beachtoernooi” en open vrijdagavondcompetitie)

Per jaar zijn de kosten als beachlid:
AVC ’87 lid senior: 
€ 10,00 p/p
Geen zaal lid senior: € 17,50 p/p
Jeugdlid zaal: Gratis
Jeugd, geen zaallid: € 7,50 p/p

Aanmelden als beachlid? Stuur een e-mail naar bestuur@avc87.nl.

Sponsoren

In het eerste jaar hebben we al enkele sponsoren aan het beachcourt kunnen koppelen. Daar zijn wij als vereniging dankbaar voor. Hoofdsponsor van het Beachcourt is Werkwijzen. Wilt u ons beachcourt ook sponsoren? Bijvoorbeeld door het plaatsen van een sponsorbord naast de velden? Dat kan! Mail naar bestuur@avc87.nl voor alle mogelijkheden.