Beachvolleybal

In 2020 is AVC’87 gestart met beachvolleybal! AVC’87 kreeg de mogelijkheid om op het grasveld van Zwembad De Spetter (Zoekweg 4 in Tholen) eigen velden aan te leggen. Met als resultaat het Werkwijzen Beachcourt. Ondanks de uitbraak van het coronavirus is er in 2020 goed gebruik gemaakt van de velden en ook dit jaar hopen we dat weer veelvuldig te kunnen gaan doen.

Beachvolleybal 2021

Vanaf 19 april 2021 gaat er weer gevolleybald worden. Om de teams zo veel mogelijk te spreiden i.v.m. de coronamaatregelen is er een indeling gemaakt voor welk team wanneer speelt. Mocht je op de aangegeven dag niet kunnen kun je in overleg altijd bij een ander team aansluiten. Ook op de momenten dat er velden vrij zijn kan er gewoon vrij gespeeld worden.

Maandag Dinsdag Woensdag Vrijdag
18:30 – 19:45 Jongens C
(Wesley)
Mini’s
(Marrianne)

Meiden C
(Robin)

Meiden A  (Anton/Iris)
19:45 – 21:30 Heren 1 Jongens A (Bob/Daniël) Heren 2 & 3
19:30 – 21:00 Dames 1
(Johnny)

Tot eind augustus kan er gebeacht worden. Voor de senioren maar ook voor de jeugd zal er ook tijdens de zomervakantie de mogelijkheid zijn om te blijven trainen.

Kosten beachvolleybal

Het is mogelijk voor spelers die niet in de zaal actief zijn om beach-lid te worden. Alle leden van AVC’87 worden binnenkort door aanvoerder of trainer benaderd met de vraag of je beach-lid wil worden. Neem hem of haar dan zeker een keer mee!

Contributie AVC’87 beachleden: (heel beachseizoen aansluiten bij wekelijkse trainingen, interne competitie, clubkampioenschap, enz., exclusief “grote beachtoernooi” en open vrijdagavondcompetitie)

Per jaar kosten beachlid:
AVC ’87 lid senior: 
€ 10,00 p/p
Geen zaal lid senior: € 17,50 p/p
Jeugdlid zaal: Gratis
Jeugd, geen zaallid: € 7,50 p/p

Aanmelden als beachlid? Stuur een e-mail naar bestuur@avc87.nl.

Sponsoren

In het eerste jaar hebben we al enkele sponsoren aan het beachcourt kunnen koppelen. Daar zijn wij als vereniging dankbaar voor. Hoofdsponsor van het Beachcourt is Werkwijzen. Wilt u ons beachcourt ook sponsoren? Bijvoorbeeld door het plaatsen van een sponsorbord naast de velden? Dat kan! Mail naar bestuur@avc87.nl voor alle mogelijkheden.

Beachcompetitie

Na het succes van de vrijdagavond beachcompetitie in 2020 zal dit komende zomer weer georganiseerd worden. Achter de schermen wordt er al gewerkt aan de opzet, zodat we zodra het mogelijk is zo snel mogelijk kunnen beginnen. Ook zullen we dit jaar een clubkampioenschap of interne competitie houden. Wanneer de regels versoepeld worden, komt hier meer informatie over.

Hopelijk tot snel op het Werkwijzen Beachcourt!