Beachvolleybal

In 2020 is AVC’87 gestart met beachvolleybal! AVC’87 kreeg de mogelijkheid om op het grasveld van Zwembad De Spetter (Zoekweg 4 in Tholen) eigen velden aan te leggen. Met als resultaat het Werkwijzen Beachcourt.

Beachvolleybaltoernooi Tholen 2023

Het Beachvolleybaltoernooi Tholen vindt dit jaar plaats op zaterdag 10 juni 2023. Alle informatie en inschrijfmogelijkheid lees je op: Beachvolleybaltoernooi Tholen 2023.

Beachcompetitie

Na het succes van de vrijdagavond beachcompetitie in 2020, 2021 en 2022 wordt dit ook in 2023 weer georganiseerd. Meer informatie volgt t.z.t.

Kosten beachvolleybal

Het is mogelijk voor spelers die niet in de zaal actief zijn om beach-lid te worden.

Contributie AVC’87 beachleden: (heel beachseizoen aansluiten bij wekelijkse trainingen, exclusief “grote beachtoernooi” en open vrijdagavondcompetitie)

Per jaar zijn de kosten als beachlid:
AVC ’87 lid senior: 
Gratis
Geen zaal lid senior: € 17,50 p/p
Jeugdlid zaal: Gratis
Jeugd, geen zaallid: € 7,50 p/p

Aanmelden als beachlid? Meld je aan via het inschrijfformulier.

Veld huren

Wil je de beachvelden huren? Vraag naar de mogelijkheden via bestuur@avc87.nl.

Sponsoren

In het eerste jaar hebben we al enkele sponsoren aan het beachcourt kunnen koppelen. Daar zijn wij als vereniging dankbaar voor. Hoofdsponsor van het Beachcourt is Werkwijzen. Wilt u ons beachcourt ook sponsoren? Bijvoorbeeld door het plaatsen van een sponsorbord naast de velden? Dat kan! Mail naar bestuur@avc87.nl voor alle mogelijkheden.

Weer in Tholen