Algemene informatie

In 2020 is AVC’87 gestart met beachvolleybal! AVC’87 kreeg de mogelijkheid om op het grasveld van Zwembad De Spetter (Zoekweg 4 in Tholen) eigen velden aan te leggen. Met als resultaat het Werkwijzen Beachcourt! Van mei tot het einde van de zomervakantie spelen we niet in de zaal, maar op de beachvelden. Via een aparte ingang (aan de kant van de Brede School Tholen) is er toegang tot de velden.

Beachvolleybaltoernooi Tholen 2024 
Het Beachvolleybaltoernooi Tholen 2024 vindt plaats op zaterdag 22 juni 2024. Meer informatie lees je op de pagina van het Beachvolleybaltoernooi Tholen.

Beachcompetitie 
De zomeravondcompetitie! Het is inmiddels een begrip geworden. Voor en tijdens de zomervakantie wordt er een gemoedelijke competitie gehouden voor iedereen die maar mee wil doen. Het maakt niet uit of je 1 keer meedoet of iedere keer. Meer informatie volgt t.z.t..

Kosten beachvolleybal 
Het is mogelijk voor spelers die niet in de zaal actief zijn om beachlid te worden.

Per jaar zijn de kosten als beachlid*: 

  • Zaallid, senior: Gratis 
  • Geen zaallid, senior: € 17,50 p.p. 
  • Zaallid, jeugdlid: Gratis 
  • Geen zaallid, jeugd: € 7,50 p.p.

*Contributie AVC’87 beachleden: (heel beachseizoen, mei t/m augustus, aansluiten bij wekelijkse trainingen, exclusief het “grote beachtoernooi” en de open vrijdagavondcompetitie)

Aanmelden als beachlid? Meld je aan via het inschrijfformulier.

Veld huren 
Wil je de beachvelden huren? Vraag naar de mogelijkheden via bestuur@avc87.nl.

Sponsoren 
Diverse bedrijven hebben inmiddels al een prachtig reclamebord langs de beachvelden. Als vereniging zijn we daar heel dankbaar voor! Hoofdsponsor van het Beachcourt is Werkwijzen. Wilt u ons beachcourt ook sponsoren? Bijvoorbeeld door het plaatsen van een sponsorbord naast de velden? Dat kan! Mail naar bestuur@avc87.nl voor alle mogelijkheden. Ook hier vindt u een overzicht van de sponsormogelijkheden: Sponsormogelijkheden Beachvelden Tholen.

Het Werkwijzen Beachcourt